Ajándék

Ha ezen az oldalon vagy, sajnos az azt jelenti, hogy nem Te nyertél, de mivel megtiszteltél azzal, hogy velem játszottál, nem is szeretnélek üres kézzel elengedni. Éppen ezért, úgy döntöttem, hogy kizárólag azoknak, akik részt vettek a játékban mégis adok két apróságot, ezzel is segítve Téged is a szervezésben.

Na de mi is az ajándék?

  • 25% kedvezmény bármilyen fotózásra🎁
  • Ami viszont neked sokkal aktuálisabb, az az ajándék konzultáció🎁

Mit is jelentenek ezek számodra?
🎁 25% kedvezmény

Az első apróság egy 25%-os kedvezmény, amit beválthatsz nálam egy fotózáson. Ez lehet egy portré fotózás, egy családi vagy jegyes fotózás, de akár az esküvődé is. Ha kitöltöd az alábbi űrlapot, már küldöm is e-mailben a kuponod, amit utána bármikor beválthatsz.🎁 Konzultáció

Sajnos nem tudok mindenkit megajándékozni egy teljes esküvővel, de mindenképp szeretnék segíteni. Ezért találtam ki, hogy ha nem is tudok adni egy egész napot, az időmből rád szeretnék szánni kicsit, egy ajándék konzultáció keretein belül, ami egy rövid telefonbeszélgetést jelent.


Miért jó ez? - Esküvőt szervezni, megtalálni a megfelelő szolgáltatókat nehéz, stresszes folyamat. Fotósok között is szörnyen bonyolult néha kiigazodni. Pontosan ebben szeretnék segíteni a konzultációval megajándékozva téged az időmmel és a rálátásommal.

Az ajándék konzultáción, néhány kérdésen keresztül vezetve kiderítjük mi is az, amit Te keresel, mi az, amire igazán vágysz az esküvőddel, vagy éppen a fotózással kapcsolatban. 

Vagyis, amint látom, hogyan képzeled el életed egyik legfontosabb napját, hogyan szeretnéd azt később felidézni és emlékezni rá, máris irányba foglak tudni állítani, segíteni fogok, hogy biztosan azt a szolgáltatót, például fotóst találd meg, aki hozzád és persze a víziódhoz a legjobban illik, (ez korán sem biztos, hogy én leszek).

Természetesen ha a végén úgy döntünk, hogy együtt szeretnénk dolgozni, arról is fogunk tudni beszélni, de elsődleges célja a beszélgetésnek mégis az, hogy segíteni tudjak neked.


Fotósként természetesen erre a területre van a legnagyobb rálátásom, de bármilyen kérdéssel, elakadással, vagy nehézséggel nézz is szembe éppen, bármi is foglalkoztat az esküvőddel kapcsolatban, igyekezni fogok segíteni, egyrészt, hogy végeredményben tényleg azt kapd majd, amit megálmodtál, másrészt, hogy a szervezési folyamat is egy fokkal könnyebb, egyszerűbb legyen.


Sajnos csak véges számú konzultációt tudok biztosítani, így érdemes minél hamarabb lecsapni a helyekre. (A naptárban már csak a szabad időpontokat fogod látni)


Mit kell tenned?


Kattints a gombra, válassz egy időpontot és tölts ki egy nagyon rövid kérdőívet.

  • Nagyon fontos, hogy olyan időpontot válassz, amikor biztosan lesz szabad fél órád, hogy nyugodtan tudjunk beszélni. Ha esetleg a pároddal együtt tudtok jönni, az szuper, hiszen az esküvőtök is kettőtökről fog szólni. 
  • Szintén fontos, hogy mivel korlátos mennyiségben tudok erre áldozni az időmből, így ha valamilyen oknál fogva nem érlek el az adott időpontban és ezt előre nem jelzed, sajnos nem tudok majd új időpontot sem adni.
  • A konzultációra nem lesz szükséged semmire, de nem árt, ha beleolvasol az instagram bejegyzéseimbe, ezek ugyanis máris segíthetnek kialakítani benned egy képet. 
  • Egyetlen dolgod, hogy őszintén kitöltöd ezt az űrlapot és várod a hívásom.
  • Természetesen, ha konkrét kérdésed volna, azt se felejtsd el magaddal hozni.

Csak a kedvezményt szeretném!

Ha úgy érzed minden flottul megy, ha nincsenek kérdéseid, a kedvezményt, akkor is kérheted. Ehhez add meg kérlek az alábbi adatokat.