Ajándék

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, azzal, hogy részt vettél a játékban, máris nyertél?!


Mivel megtiszteltél azzal, hogy velünk játszottál, nem szeretnénk üres kézzel elengedni Téged! Éppen ezért, úgy határoztunk, hogy kizárólag Neked, aki részt vett a játékban, szeretnénk egy kis ajándékkal kedveskedni, ezzel is segítve a szervezésben.Esküvőt szervezni nem könnyű. Fáradtságos, néha stresszes. Az is előfordulhat, hogy kompromisszumokat kell kötni, talán már Te is kötöttél párat. 

A teendők listája sem biztos, hogy olyan ütemben rövidül, ahogy tervezed. Keresgélsz, kutatsz, ajánlatokat kérsz, vendéglistát tervezel, menüt állítasz össze, szinte teljes állású rendezvényszervező lettél.

A fejedben lehet Neked is van egy elképzelés, hogy milyen esküvőt szeretnél. Kavarognak a gondolatok, jönnek az ötletek... ez természetes, hiszen az egyik legfontosabb nap lesz az életedben. 

És akárhogy is nézzük, egy biztos... az esküvő költséges. Lehet kicsi, lehet nagy, még a legegyszerűbb esküvő is pénzbe kerül. 


Ezen szeretnénk segíteni Neked!


Na de mi is az ajándék?

- 10 000 ft kedvezmény

10 000 forint kedvezmény kupon egy Memoringphone bérlésre, amivel  megörökítheted szeretteid  videóüzeneteit a nagy napon.☏

- 50 000 ft kedvezmény

50 000 forint kedvezmény az esküvői highlight videódra, amivel pár perc alatt is újraélheted az egész nap hangulatát.🎥

- 50 000 ft kedvezmény

50 000 forint kedvezmény egész napos esküvői fotózásból, hogy örökre megőrizhesd a legszebb pillanataidat.📸Te mit vennél

110 000 forintból?

  • 2 repülőjegyet Izlandra? ✈️
  • Esetleg az esküvői ruhád bérlését?👗
  • Egy elegáns öltöny szettet a nagy napra?👔
  • Karikagyűrűt, amit egész életedben hordhatsz?💍
  • Egy romantikus hétvégét egy eldugott lombházban?🌳
  • Egy tandemugrást 4000 méter magasságból?🪁
  • Talán 44 hónapnyi Netflix előfizetést?📺
  • Vagy talán egy okosórát?⌚️

Ez csak rajtad múlik!


Reméljük ez az ajándék legalább annyi örömet szerez majd Neked, mint azoknak, akik már megbíztak bennünk...

Bianka ☏

"Véletlenül találtunk rá a Memoring-ra, amit az esküvőnkre meg is rendeltünk. A vendégek nagyon szerették, sok videóüzenetet hagytak nekünk, amiket nagyon jó érzéssel néztünk vissza az esküvő után."

Lili és Attila 🎥

"Eleinte nem szerettünk volna videóst, mondván úgyse néznénk vissza... aztán ajánlották nekünk Lórit, aki tökéletes videót készített. Azóta is imádjuk visszanézni."

Bea ☏

"A legjobb döntés volt megrendelni az esküvőnkre a telefonos vendégkönyvet. A vendégeink örömmel használták, mi pedig hol sírva, hol röhögve néztük végig az általuk küldött videóikat."

Juli és Tomi 📸

"Tökéletesen visszaadják a nap érzés kavalkádját: a készülődés és a ceremónia meghittségét, a vendégeink szeretetét és az esti buli fergeteges hangulatát, mind ezek mellett 4 nap alatt elkészültek a képek, és az eredmény hibátlan!"

Dia és Ábris 📸

"Oldott hangulatú, nem erőltetett fotózást szerettünk volna, ahol a képek tükrözik a kapcsolatunkat.

Attis gyors, pontos, segítőkész, jó ötletei vannak, jól instruál és érti mit szeretnénk vagy mit nem. A képek pedig 10/10"

Reni és Zsolti 📸

"Az elkészült képek színesek, vidámak, bulisak, elképesztő minőségűek, tényleg tele vannak élettel. A legjobb pillanatok lettek elkapva, gyönyörűek és a kedvencem, hogy a násznépről is sok van és mind tökéletes."

Éld át Te is!


Szerezd be az ajándékod és őrizd meg legkedvesebb pillanataid velünk. Nézd vissza Te is könnyes szemekkel, vagy sírva röhögve, nézegesd évek múlva a kislányoddal, vagy küldd el büszkén a nagymamának. Kiteheted a falra, posztolhatsz instára, de megtarthatod magadnak is, mint az egyik legkedvesebb napod emléke.


Ez az oldal vége

Így ha még nem tetted volna, szerezd be az ajándékod

👇🏻Tényleg vége az oldalnak. Nem kell tovább görgetned.

Kitartó vagy... Egy átlagos felhasználó havonta nagyjából 1 000 000 pixelt görget lefelé különböző weboldalakon, Így Te most kapásból ellőtted a januári kvótád 5.3%-át. Szóval ahelyett, hogy ilyen kitalált statisztikákat olvasol, kattints az ajándékodért.