Esküvői fotózás                                      

Te is azt szeretnéd, ha évekkel később, mikor visszanézed a képeket, ugyanaz az érzés fogna el, mint az esküvő napján, ha úgy emlékeznél rá, mintha tegnap történt volna és szinte a bőrödön éreznéd a hangulatot?


Teljesen érthető, ha erre vágysz. A pillanat elszáll, az emlékek megfakulnak. Viszont el tudjuk tenni őket, kézzel foghatóvá varázsolhatjuk a legőszintébb pillanatokat és meg tudjuk őket őrizni, örökre.


A hétköznapokban felelősségteljes vagy, határozott és céltudatos. Sokat dolgozol és rengeteg felelősség van rajtad. Olykor akár életek múlnak egy-egy döntésen... az esküvődön viszont légy vidám, felszabadult és gondtalan. Ez a nap rólad szól, rólatok, a szeretteidről, a barátaidról és azokról a pillanatokról, amiket együtt éltek meg. Légy kicsit bolondos, legyél vicces, vagy romantikus. Legyél az, aki valóban Te vagy. 


Ne számíts arra, hogy minden porcikádat beállítom, hogy percekig pózolsz. Az nem én vagyok, és ami fontosabb, nem is Ti vagytok. 


Legyél őszinte. Legyenek az emlékek is azok.


Minden esküvő egyedi, érzések és pillanatok összessége. Egyszerűen nincs két egyforma. Más hagyományok és szokások, más vallás, más párok, más helyszín, más násznép, más tervek és elképzelés...


Miket érdemes mégis megörökíteni?

Készülődés pillanatai, ahogy percről percre elfog téged az izgalom

First look, mikor először pillantjátok meg egymást

Kreatív fotózás, mikor csak Ti ketten vagytok

Vendégvárás, hogy mindenkiről legyen egy jó kép

Ceremónia, amire annyi ideje vártál

Gratuláció, ahol mindenki örül nektek

Csoportképek, hogy mindenkivel legyen legalább egy közös kép

Beszédek, amikor nevetve küzdesz a könnyeiddel

Nyitótánc, amit soha nem tudsz majd megismételni

Tortavágás, mint az első közös "projekt"

Buli, ahol lekerülnek a nyakkendőkAz egyszerűség kedvéért összeválogattam a legnépszerűbb elképzeléseket és csomagokba gyúrtam őket, amiket még 2023-as áron tudsz lefoglalni csak októberben.

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, vagy ha más elképzelésed van, kérj egyedi ajánlatot.