Esküvői fotózás                                      

Te is azt szeretnéd, ha évekkel később, mikor visszanézed a képeket, ugyanaz az érzés fogna el, mint az esküvő napján, ha úgy emlékeznél rá, mintha tegnap történt volna és szinte a bőrödön éreznéd a hangulatot?


Teljesen érthető, ha erre vágysz. A pillanat elszáll, az emlékek megfakulnak. Viszont el tudjuk tenni őket, kézzel foghatóvá varázsolhatjuk a legőszintébb pillanatokat és meg tudjuk őket őrizni, örökre.


A hétköznapokban felelősségteljes vagy, határozott és céltudatos. Sokat dolgozol és rengeteg felelősség van rajtad. Olykor életek múlnak egy-egy döntésen... az esküvődön viszont légy vidám, felszabadult és gondtalan. Ez a nap rólad szól, rólatok, a szeretteidről, a barátaidról és azokról a pillanatokról, amiket együtt éltek meg. Légy kicsit bolondos, legyél vicces, vagy romantikus. Legyél az, aki valóban Te vagy. 


Legyél őszinte. Legyenek az emlékek is azok.Minden esküvő egyedi, érzések és pillanatok összessége. Egyszerűen nincs két egyforma. Más hagyományok és szokások, más vallás, más párok, más helyszín, más násznép, más tervek és elképzelés...


Miket érdemes mégis megörökíteni?

Készülődés pillanatai, ahogy percről percre elfog téged az izgalom

First look, mikor először pillantjátok meg egymást

Kreatív fotózás, mikor csak Ti ketten vagytok

Vendégvárás, hogy mindenkiről legyen egy jó kép

Ceremónia, ahol megtörténik a csoda

Gratuláció, ahol mindenki örül nektek

Csoportképek, hogy mindenkivel legyen legalább egy közös kép

Beszédek, amikor nevetve küzdesz a könnyeiddel

Nyitótánc, amit soha nem tudsz majd megismételni

Tortavágás, mint az első közös "projekt"

Buli, ahol lekerülnek a nyakkendőkA legtöbben csak azt tudják, hogy szeretnének képeket, így konkrét elképzelés nélkül keresgélnek. Ez teljesen természetes. Jó esetben egyszer van esküvőd, honnan is tudhatnád, milyen lehetőségek vannak?

A pinterest, az insta csak összezavar, aztán a portfóliókat böngészve még jobban elveszel. A legtöbb referenciában csak kreatív képek vannak amiken néha profi modellek szerepelnek, beillesztve egy teljesen kontrollált szituációba.

A kontroll jó dolog, de 10, vagy 50 év múlva nem azt szeretnéd látni, milyen szépen egymás mellé tudtalak titeket állítani, hanem azt, hogy milyen hangulata volt a napnak, milyen érzés volt végigsétálni a sorok között és a vendégeid, akik fontosak neked, hogyan élték meg ezt veletek.


De lehetsz bármilyen boldog, érezhetsz bármit miközben az ujjadra húzzák a gyűrűt, sajnos az esküvőd napja bizonyos szempontból pont ugyanolyan, mint bármelyik másik... elmúlik. Idővel elfelejtesz Te is dolgokat, részleteket, majd csak apró foszlányokból, egy-egy futó érzésből kell felidézned, milyen is volt valójában...


Épp ezért ne számíts arra, hogy minden porcikádat beállítom. Az nem én vagyok, és ami fontosabb, nem is Ti vagytok. 

Úgy érzed nem is ilyet szeretnél? Inkább a valódi, spontán pillanatokat tennéd el emlékbe? Ne várj sokáig. Idén már javában fogynak a szabad időpontok, 2024-re is érkeznek az érdeklődők. Ahogy közeledik a szezon, egyre többen kapnak majd észbe.


Tedd el Te is a legkedvesebb emlékeid, a legfontosabb pillanataid és őrizd meg őket örökre. 

Menj biztosra, írj üzenetet, meséld el, Te, hogyan képzeled el életed egyik legfontosabb napját!