Tudtad-e?

2022.10.18

Azt tudtad, hogy létezik az emberiségnek egy igen szerencsés része, akik a több milliárd emberből valahogy képesek rátalálni arra az egyre, aki teljessé teszi az életüket?


Megismerkednek, randiznak, rózsaszín ködben úsznak, majd egyre jobban elmerülve benne elhelyezik egymásnál a fogkeféket, ruhákat majd egyéb holmikat, míg rá nem jönnek, hogy akár lakhatnának együtt is.


És az igazi történet még el sem kezdődött...


Összebútoroznak. Már nem csak a szabadidőt, a vágyaikat és a titkaikat, de az életterüket, sőt a kutyákat is teljesen megosztják egymással. Majd egy szép nap ráeszmélnek, hogy ez így jó. Már-már tökéletes. Miért is ne tegyék hivatalossá? Miért ne fogadnák meg a családjuk és a barátaik előtt, hogy Ők mostantól elválaszthatatlanok?

Megszületik hát az elhatározás, gyűrű kerül a kézre és kicsit ugyan stresszes de annál izgalmasabb időszak veszi kezdetét. Hónapokat tervezgetnek, helyszínt és ruhát választanak, meghívnak mindenkit, aki nekik fontos, össze illesztenek minden egyes puzzle darabot, hogy az esküvő végül tökéletes legyen.

Végül valóban elérkezik a nagy nap.... Korán kelnek, izgulnak, elkezdenek készülődni. Haj, smink, ruha, díszítés, a kirakós összes része a helyére kerül. Jókedvű, várakozással teli pillanatok ezek.

Észre se veszik és máris ott állnak egymás mellett, hogy kimondják azt, amire tulajdonképpen évek óta készülnek. "Igen" rövid, bűvös szó, ami egy aláírással megpecsételve összeköt két életet. Amiből egy új család születik.

Igen, ezek a szerencsés emberek valóban léteznek.

...és igen, létezik az a bácsi is, aki éppen ezt a pillanatot választja a sportolásra.