Legszebb és legőszintébb                               pillanataid, amit eltehetsz örökre

Esküvőre készülve Te is arra vágysz, hogy minden tökéletes legyen és felejthetetlen?

 Ez teljesen természetes, egy hatalmas mérföldkő, életed egyik legfontosabb napja. Azonban bármilyen gyönyörű is lesz ez a nap, bizonyos szempontból sajnos pont olyan, mint bármelyik másik... elmúlik.

Bármilyen gyönyörű legyen is az esküvő, bármekkora boldogság járjon át miközben igent mondasz, érezhetsz bármit mikor végigsétálsz a sorok között, ezek az emlékek idővel sajnos megfakulnak. 

De dönthetsz másként! Dönthetsz úgy, hogy a valódi pillanatokat, az érzéseket és hangulatot elteszed örökre.

Életed egyik legfontosabb napja... nem lenne jó időről időre újra átélni?


De hogyan is lehetne megőrizni egy pillanatot, érzést, vagy hangulatot? 

Te csak éld meg, fogadd be, merülj el benne, én pedig ott leszek, hogy kézzel fogható emléket varázsoljak. Hogy fényképeken keresztül meséljem el a Te történetedet, amit aztán időről időre újra átélhetsz.

Az emberi agy bámulatos, születésünktől fogva 0-24 dolgozik, befogad, ugyanakkor válogat is. Van, amire emlékszünk és van, amire nem. Lehet olykor neked is feltör egy kínos emlék a múltból, az agyad pedig kényszerít, hogy újra átéld.

Ugyanakkor a dédi arcát, a mosolyát, vagy egy kedves pillanatot, akárhogy is próbálsz, talán nem tudsz már felidézni. De mikor verset tanultál, vagy anatómia vizsgára készültél, már úgy álltál hozzá, hogy ezt megjegyzed... mégsem mindig sikerült.


Rengeteg élmény, inger és információ ér nap mint nap, ez az esküvőre pedig különösen igaz, az agyad pedig válogat. De amint egy emlék kézzelfoghatóvá válik, tiéd lesz örökké.


Minden esküvő más. Más párok más pillanatokat éltek meg, talán más pillanatokat és érzéseket is szerettek volna eltenni, de miután megkapják a képeket, szinte mindig hasonló üzenetek fogadnak.

A kreatív képek fontosak, megmutathatjátok magatokat, kiteljesedhettek, szinte bármilyen elképzelés megvalósítható. Viszont az nem az esküvő, az csak egy kis szelete, amit szinte bármikor meg lehet valósítani. Valójában a Te esküvőd is milliónyi, apró pillanatból fog állni, amik különlegessé teszik majd a napot. Egy mosoly, egy cinkos pillantás, ezernyi ölelés. Te és a párod, a családod és a barátaid fogjátok megírni ezt a történetet, tőletek lesz igazán különleges és az együtt megélt pillanatoktól.

Egyedi ajánlattal pedig Te tudod eldönteni, mire szeretnél emlékezni, mit tennél el örökre és nem abból kell választanod, ami másnak "megfelelt".

20, vagy 30 év múlva vajon emlékezni fogsz-e mindenre?

Vajon megmarad-e örökre az az arc, az a mosoly vagy ölelés?

Lehetséges-e szavakba önteni az érzéseket és a hangulatot évek múltán is?

Ha hagyod, egyes dolgok elvesznek örökre...


Írj most! 

Meséld el, Te hogyan képzeled el a saját történeted és éld újra életed egyik legfontosabb napját amikor csak szeretnéd.