Rólad

A legtöbb bemutatkozó oldal úgy indul, hogy "rólam", pedig ez a Te történeted...


Ki is vagy Te?

Már nem is emlékszel rá, de egészen kicsiként indultál neki ennek a világnak. Minden új volt és káprázatos, izgalmas és érdekes. De erre már nem emlékszel. Adaptálódtál, belerázódtál és lassan mindenhez hozzászoktál. Már nem csodálkozol rá egy földből kibukkanó gilisztára, nem nyűgöznek le annyira, ahogy dolgok repülnek az égen és a kukucs játék sem hozza ugyanazt a hatást... Ami egykor káprázatos volt és érdekes, ma már talán hétköznapi és szürke.


Viszont ahogy belevetetted magad az életbe, egyre több inger vett körül. A korábban érdekes dolgokat felváltották újabbak. A repülők zaját talán már észre sem veszed, de új ingerek jöttek helyette. Elkezdtél egy iskolát, majd még egyet, barátokat szereztél, sportoltál, leestél arról a fáról, ezzel pedig újabb és újabb történetek születtek.


Az ilyen apró történetek alkotják az életed. A nagy részére nem is emlékszel, de némelyek nyomot hagynak benned. Vannak jó történetek, vidámak, vannak rosszak és vannak keserédesek is. De ezek mind kellettek ahhoz, hogy azzá válj, aki ma vagy, hogy azzal legyél, akivel ma vagy.


Ha pedig itt vagy, valószínűleg elérkeztél az életedben ahhoz a ponthoz is, ahol a saját történetedet ezentúl valakivel együtt szeretnéd tovább írni.


Arra vágysz, hogy a következő fejezetek csodálatosak legyenek. Hogy két külön sztoriból egy közös történetet írjatok.


Lehet nem volt könnyű, nem volt sima az út amíg idáig jutottál, de már itt vagy. Megérkeztél.


Ennek az új történetnek a nyitójelenete pedig az esküvőtök. Egy újabb, katartikus élmény csodákkal és varázslattal.


De már felnőttél, elég nagy vagy ahhoz, hogy tudd, erre emlékezni szeretnél. Ezért vagy itt, ezért nézed az oldalt. Hiszen arra vágysz, hogy ez örökké megmaradjon.


Emlékezni szeretnél minden fontos pillanatra, minden fontos személyre és minden érzésre. Nem csak azt szeretnéd eltenni emlékbe, hogy ez az egész valóban megtörtént. Azt szeretnéd, ha 10 év múlva is a bőrödön éreznéd a hangulatot. Ha átjárna ugyanaz az öröm, ami aznap is. Te nem képeket akarsz, hanem eltenni ezt az érzést egy dobozba és időről időre beleszippantani.Ki is vagyok én?

Az esküvőd -akárcsak az egész életed-, a Te történeted, én pedig csak az vagyok, aki ezt képeken keresztül elmeséli.