Szabálykiegészítés

A játék során eszközölt kiegészítések

1. Mivel a játék során a bejegyzés megosztásával több résztvevőnek is problémája volt, a továbbiakban a 2.3.1 pontjában foglaltakat a szervező részben megváltoztatja. Jelen módosítás szerint nem feltétlen kell a posztot megosztani storyban. Arról készült képernyőfelvétel is megosztható, továbbá akinek ezután is gondot jelent a "story" megosztása, létrehozása, annak a következő felületeken történő megosztás is érvényesnek tekinthető, feltéve, ha a megjelöli a szervezőt és annak oldalát:

- facebook hírfolyam

- facebook történet

- instagram poszt

- instagram reels


2. A játék során létrehozott story-knak 24 órán keresztül kint kell lenniük. Aki ennél rövidebb idő alatt törli a bejegyzést, az a továbbiakban nem vesz részt a játékban.


3. Mivel a játék során számos pályázat 2023-as időszakon kívülre érkezett, ezért a szervező a továbbiakban megváltoztatja a 3.1 pontjában foglaltakat és azon nevezések is érvényesnek tekinti, akiknek az esküvőjének dátuma kívül esik ezen.


4. A szervező vállalja, hogy a résztvevőket figyelmezteti a játékszabályokra, amennyiben nem, vagy csak részben feleltek meg a feltételeknek.