LÉGY ÖNMAGAD AZ ESKÜVŐI KÉPEKEN!


Ez a nap rólad szól, rólatok, a szeretteidről, a barátaidról és azokról a pillanatokról, amiket együtt éltek meg. Légy kicsit bolondos, legyél vicces, vagy romantikus. Legyél az, aki valóban Te vagy. Legyél önmagad!


Legyél őszinte. Legyenek az emlékeid is azok.


Valódi emberek, valódi pillanatai:


Mások mondták

Az, hogy mit mondanak mások becsapós. Hiszen vajon ugyanazt keresed-e, mint Ők? Neked mi a legfontosabb?


A Te dátumod még szabad?

Már nagyban elindultak a foglalások 2024-re, így van néhány időpont, ami már fixen elkelt. Nézd meg, hogy a Tiéd köztük van-e:

03.14 csütörtök

05.25. szombat

06.01. szombat

06.22. szombat

07.05. vasárnap

07.14. szombat

07.20. szombat

07.27 szombat

08.10. szombat

08.15. szerda

08.16. csütörtök

08.18 vasárnap

08.23. péntek

08.31. szombat

09.01. vasárnap

09.05. csütörtök

10.05. szombat


Gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha még nincs pontos időpontom, helyszínem?

A helyszín a legtöbb esetben nem annyira érdekes, a dátum már annál inkább. De ha még nincs is pontosan kitűzött időpont, nem feltétlen probléma. Ha elhatároztad, hogy mindenképp engem szeretnétek az esküvőtökön, le tudjátok adni foglalásotokat még 2023-as áron. Amint megvan az időpont, befoglalom Nektek, ha pedig a végleges időponttal ütközés volna, barátokként válunk el. Sőt, még kollégát is szívesen ajánlok.

Lesznek-e retusálva a képek?

Ez a kérdés a legtöbb menyasszony fejében megfordul. Minden átadott kép utómunkán, szerkesztésen esik át. Ez biztosítja, hogy a legjobb minőségben adják vissza azt a hangulatot, amit Ti is átéltek majd. Ez főként fény-, kompozíció- és hangulatkorrekciót jelent. Természetesen kérhető magazin szintű bőrretusálás is, de ezzel a lehetőséggel még soha nem élt senki. Egy jó smink és az alap korrekció csodákra képes.

Mit jelent a 10 napos átadás?

Az utolsó kattintástól számítva 10 napon belül megkapjátok a kész, utómunkázott képeket.

Hogyan kapjuk meg a képeket?

Egy online tárhelyen, linken keresztül mindenképp megkapjátok. Onnan le tudjátok tölteni őket, vagy akár tovább is tudjátok küldeni. Ezen kívül természetesen van lehetőség papír alapon, vagy akár pendrive-on is megkapni a kész képeket. Sőt, ha azt szeretnétek, hogy egyből a saját tárhelyetekre kerüljenek a képek, annak sincs akadálya, hogy egyből oda töltsem fel.

Mikorra a legjobb betervezni a kreatív fotózást?

A kreatív fotózást, vagy páros fotózást lehet külön napon, vagy az esküvő napján tartani. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya. A külön napos kreatívnál sokkal több időnk van, elmehetünk különleges helyekre, viszont egy újabb készülődést jelent, smink, haj... ami adott esetben többlet költséggel járhat.
Az esküvő napján fotózott kreatívra általában kevesebb idő jut, viszont sokkal jobb a hangulata. Sokkal inkább átjárja a nap varázsa a képeket. Az esküvő napján több lehetőség is van, a készülődés után, akár egy first look-al egybekötve, a gratulációk, csoportképek után, és/vagy a vacsora közben is észrevétlen ki lehet surranni 10-15 percre.

Kérhetek-e számlát, szerződést?

Számla és szerződés minden esetben készül, kérned sem kell.

Mit írjak az ajánlatkérő levélben?

Minél több infót megosztasz velem már az elején, annál gyorsabban, annál pontosabb ajánlatot fogok tudni adni. Az alapadatok, mint helyszín, dátum, vagy a rendelkezésre állás időtartama mellett, ha elmeséled az elképzelésed is, az szuper. Ugyanakkor előfordulhat, hogy felmerül még 1-2 kérdés mielőtt ajánlatot tudnék adni. Ekkor rendszerint egy rövid telefonhívást javaslok, mert sokkal gyorsabban és hatékonyabban át tudjuk beszélni a felmerülő kérdéseket. 


Minden esküvő egyedi, érzések és pillanatok összessége. Egyszerűen nincs két egyforma. Más hagyományok és szokások, más vallás, más párok, más helyszín, más násznép, más tervek és elképzelés. 

Kattints és meséljük el együtt közös történetetek egy fontos állomását!